laden...

Zelf ontwikkelen én in opdracht

Als onafhankelijke en risicodragende vastgoedontwikkelaar denken we in kansen en perspectieven. We inventariseren mogelijkheden, brengen ideeën tot uiting en creëren een nieuwe werkelijkheid. In opdracht van u en in opdracht van onszelf. Een samenwerkingstraject begint volgens ons met een open gesprek. Samen aan tafel zitten en naar het programma van eisen kijken. Niet alleen uitvoeren, maar kritisch meedenken tijdens het complete ontwikkelingstraject. Want uiteindelijk is er maar één einddoel: een project realiseren dat door gebruikers én omgeving goed ontvangen wordt!

Denken als de gebruiker

We ontwikkelen groots, maar handelen nuchter. Bij elk project stellen we onszelf de vraag: zouden we hier zelf met plezier wonen, werken, of winkelen? Juist die ‘nuchtere’ manier van denken zorgt voor praktische concepten die aanslaan bij eindgebruikers. Hun enthousiaste reacties, zelfs jaren na oplevering, vormen daarvan het grootste bewijs.

Neem contact met ons op

Ontwikkelen, bouwen en beheren

Een vervallen bedrijventerrein herontwikkelen tot een nieuwe woonwijk, een bestaand stadsdeel uitbreiden of een monumentaal pand transformeren; overal liggen kansen voor vastgoedontwikkeling. Kansen die onze opdrachtgevers graag aan ons toevertrouwen. En het blijft niet bij ontwikkelen alleen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn de bouwsector, marktontwikkelingen en uiteenlopende gebruikerswensen inmiddels bekend terrein. Daardoor zijn we in staat het complete traject te coördineren: van concept, tot bouw en beheer.

Terug naar de basis van ‘duurzaamheid’

Wij benaderen duurzaamheid vanuit de basis: iets bouwen voor nu én voor de toekomst. Duurzame technieken en ecologische materialen maken een gebouw niet per definitie duurzaam. Een weldoordacht concept, met het oog op mogelijke herbestemming en wensen van gebruikers wél. Ons doel? Iets blijvends creëren waar mensen met veel plezier kunnen wonen, werken of winkelen. Niet voor een paar jaar, maar voor langere tijd.

Spreekt deze werkwijze u aan en heeft u plannen die u graag met ons wilt bespreken? Neem contact met ons op