laden...

Lagehof Woudenberg

Het ontwikkelen en realiseren van een gedifferentieerd woonprogramma op een voormalig bedrijventerrein; dat was het plan in Woudenberg. Van werkplek naar leefplek en van bedrijfsgebouwen naar sfeervolle nieuwbouwwoningen. Een mooi project met een nog mooier resultaat!
Lees verder

Beulakerstaete Zwolle

Een rustige plek aan de rand van Zwolle, de binnenstad op steenworp afstand en het openbaar vervoer op een paar minuten loopafstand. Het appartementencomplex Beulakerstaete in Zwolle biedt jonge starters alleen maar voordelen!
Lees verder

Holkerhof Nijkerk

Wonen op een centrale plek in Nederland, in een natuurlijke omgeving met alle voorzieningen om de hoek. Klinkt ideaal toch? Dat vonden de bewoners van de Holkerhof in Nijkerk ook. Ze wonen in een bestaande omgeving, in een nieuwe semi-vrijstaande woning vlakbij de stadskern.
Lees verder

Poultry Hof Woudenberg

Na het succes van de ‘Lagehof’ volgde al snel een tweede project in Woudenberg. In samenwerking met de woningcorporatie werd op een oud bedrijventerrein een reeks rug-aan-rug woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Kortom: fase twee in Woudenberg.
Lees verder

Kantoor en productielocatie Genemuiden

Een productielocatie op maat, met voldoende flexibiliteit voor de toekomst. Dat was de opdracht bij de ontwikkeling van deze kantoor- en productielocatie in Genemuiden. Een bijzondere opdracht, met als resultaat een gebouw dat aan de binnen- én buitenkant een hoogwaardige, degelijke en betrouwbare uitstraling heeft.
Lees verder

Supermarkten Genemuiden

Deze voormalige bedrijfslocatie in Genemuiden kreeg een compleet nieuwe bestemming met de komst van een aantal grote supermarkten. Een perfecte locatie voor de dagelijkse boodschappen!
Lees verder

De Stadshof Grafhorst

Landelijk wonen aan de rand van Grafhorst in een setting van groen en water. Dat was de criteria voor ‘De Stadshof’. Hofwoningen met alle voorzieningen van de stad Kampen binnen handbereik.
Lees verder

Businesspark Castellum Almere

Een centrale plek in Nederland, strategisch gelegen aan de snelweg en tot in de puntjes afgewerkt. Dé keyfactoren voor een succesvolle bedrijfslocatie. Dit eigentijdse bedrijfsverzamelgebouw in Almere biedt betaalbare bedrijfskantoorvilla’s voor startende ondernemers. Een broedplaats voor ambitieuze starters waar volop ruimte is om te groeien.
Lees verder

Achterweg Genemuiden

De historische ‘Achterweg’ werd vroeger gekenmerkt door hooibergen en staat bekend als de straat met het rookverbod. Volgens velen is dit nog steeds een van de mooiste plekjes van Genemuiden en nu is deze straat deze schitterende rijwoningen en twee-onder-een kap woningen rijker!
Lees verder

Het Zwartewater Genemuiden

Een hotel uit eind 1700 dat getransformeerd is tot een winkelruimte en feestlocatie… Dat is kort samengevat de geschiedenis van dit historische en monumentale pand aan de Westerkaai in Genemuiden. Met de komst van een winkelruimte en een horecagelegenheid heeft het gebouw een eigentijdse bestemming gekregen. En dat zonder haar oorspronkelijke charme te verliezen.
Lees verder

Nagtegael Beilen

Wonen midden in de natuur; tussen eeuwenoude bomen en met een weids uitzicht over de landerijen… En dat ook nog eens in een prachtige nieuwbouwwoning met alle luxe en comfort die daarbij hoort. Klinkt te mooi om waar te zijn? Welkom in Beilen!
Lees verder

De Smederij Genemuiden

Gelegen in het winkel hart van Genemuiden vindt u een sfeervolle en uitnodigende delicatessenwinkel, gevestigd in een oude smederij. Hét voorbeeld van een eigentijdse transformatie met respect voor authentieke elementen.
Lees verder

Winkels centrum Genemuiden

Van één supermarkt naar een winkelgebied met meerdere spelers; dat was de uitdaging in het centrum van Genemuiden. Deze nieuwe, geschakelde winkelunits zijn speciaal ontwikkeld om plaats te bieden aan winkelformules voor de dagelijkse boodschappen. Een aanvulling die zorgt voor een leefbaar centrum en een combinatie van run- en funshoppen pur sang.
Lees verder

De Biesvelden Genemuiden

Aan de spoelstraat in Genemuiden is een gevarieerd aanbod multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De ontwikkeling en realisatie van deze units verliep in drie verschillende fases. Het resultaat mag er zijn: een gebouw van hoogwaardig en duurzaam materiaal met een bijzonder en tijdloos karakter.
Lees verder