laden...

Businesspark Castellum Almere

Een centrale plek in Nederland, strategisch gelegen aan de snelweg en tot in de puntjes afgewerkt. Dé keyfactoren voor een succesvolle bedrijfslocatie. Dit eigentijdse bedrijfsverzamelgebouw in Almere biedt betaalbare bedrijfskantoorvilla’s voor startende ondernemers. Een broedplaats voor ambitieuze starters waar volop ruimte is om te groeien.

 

Betaalbare bedrijfshuisvesting op A1-locatie

Koraal Vastgoed heeft in een van de snelst groeiende steden van Nederland, waar volop behoefte is aan betaalbare huisvesting voor startende ondernemers, deze moderne bedrijfskantoorvilla's in Almere ontwikkeld en turnkey gerealiseerd. Van reclamebureau tot automatiseringsbedrijf en van drukkerij tot uitzendbureau: in deze kantoorvilla's hebben diverse bedrijven hun plaats gevonden. Dit biedt volop kansen om elkaar te versterken en door te groeien

Voordeel voor startende ondernemers

Een businesspark zoals deze is erg interessant voor startende ondernemers. Een verzameling kantoren of units kan namelijk betaalbaar gerealiseerd worden en heeft hierdoor een aantrekkelijke prijs. Startende ondernemers kunnen op deze manier makkelijker een kantoorruimte of bedrijfsunit huren of kopen. En naast een kantoor krijgen ze er meteen een nieuw ondernemersnetwerk bij.

Businesspark Castellum Almere Businesspark Castellum Almere Businesspark Castellum Almere Businesspark Castellum Almere