laden...

Beulakerstaete Zwolle

Een rustige plek aan de rand van Zwolle, de binnenstad op steenworp afstand en het openbaar vervoer op een paar minuten loopafstand. Het appartementencomplex Beulakerstaete in Zwolle biedt jonge starters alleen maar voordelen!

 

Van winkelen naar wonen

De Beulakerstaete ligt midden in de wijk Aa-landen en had vroeger een winkelfunctie. Op de plek van het huidige appartementencomplex bevond zich eerst een supermarkt. In samenwerking met de gemeente wijzigde de bestemming van winkelen naar wonen. De startersappartementen binnen dit complex zijn ideaal voor jonge mensen die dichtbij het centrum van Zwolle willen wonen, maar ook van een rustige, groene woonomgeving willen genieten. Alle voorzieningen bevinden zich binnen handbereik en de binnenstad van Zwolle is zowel op de fiets als met het openbaar vervoer snel te bereiken.

Vruchtbare samenwerking met de gemeente

De goede samenwerking met de gemeente zorgde ervoor dat de plannen voor dit project snel en betaalbaar konden worden gerealiseerd. Zo stelde de gemeente een starterslening beschikbaar om de verkoop van deze woningen te stimuleren. En dit bleek niet zonder resultaat: alle appartementen waren al verkocht voordat de bouw van start ging. Na de realisatie pakte de gemeente het omliggende gebied aan met de aanleg van een parkeerterrein en groenvoorzieningen. Een vruchtbare samenwerking met een prachtig resultaat!

Beulakerstaete Zwolle Beulakerstaete Zwolle Beulakerstaete Zwolle Beulakerstaete Zwolle