laden...

Het Zwartewater Genemuiden

Een hotel uit eind 1700 dat getransformeerd is tot een winkelruimte en feestlocatie… Dat is kort samengevat de geschiedenis van dit historische en monumentale pand aan de Westerkaai in Genemuiden. Met de komst van een winkelruimte en een horecagelegenheid heeft het gebouw een eigentijdse bestemming gekregen. En dat zonder haar oorspronkelijke charme te verliezen.

 

Shoppen in een historisch pand

Dit voormalig hotel is volledig omgebouwd en heeft een nieuwe bestemming gekregen. Aan de voorkant is een modezaak gevestigd en achterin bevindt zich een horeca- en feestgelegenheid. Bij de transformatie en verbouwing zijn klassieke elementen zoals de kenmerkende architectuur van de Amsterdamse School bewaard gebleven. Ook aan de binnenkant van het pand is de oude stijl nog steeds terug te vinden. Het resultaat? Een prachtige shopomgeving met een unieke sfeer!

Nieuw leven inblazen

De herontwikkeling van een monumentaal pand vraagt om een specifieke aanpak. Het is een uitdaging om enerzijds de historie van het gebouw te respecteren en anderzijds een plek te creëren die functioneel en duurzaam is. Want een goede herontwikkeling blaast een pand nieuw leven in en kan eraan bijdragen dat het misschien wel eeuwenlang blijft voortbestaan!

Het Zwartewater Genemuiden Het Zwartewater Genemuiden Het Zwartewater Genemuiden Het Zwartewater Genemuiden