laden...

Holkerhof Nijkerk

Wonen op een centrale plek in Nederland, in een natuurlijke omgeving met alle voorzieningen om de hoek. Klinkt ideaal toch? Dat vonden de bewoners van de Holkerhof in Nijkerk ook. Ze wonen in een bestaande omgeving, in een nieuwe semi-vrijstaande woning vlakbij de stadskern.

 

Alsof ze er al 100 jaar staan

Aan een historische toegangsweg in het centraal gelegen Nijkerk staan deze comfortabele half vrijstaande woningen met een jaren dertig uitstraling. Bij de ontwikkeling van deze woningen op een voormalig bedrijfslocatie, is veel aandacht besteed aan kwaliteit en individuele woonwensen van de toekomstige bewoners. De woningen zijn naar wens ingedeeld en voldoen aan alle eisen van de huidige tijd. En het mooie is: doordat ze gerealiseerd zijn in een bestaande woonomgeving is het net alsof ze er al 100 jaar staan!

Bouwen in én aan een bestaande leefomgeving

De ontwikkeling en realisatie van nieuwe woningen in een bestaande leefomgeving brengt grote voordelen met zich mee. Zo genieten bewoners bij oplevering niet alleen van hun nieuwe woning, maar kunnen ze ook direct gebruik maken van alle voorzieningen in de buurt. Ook de buurt profiteert mee, want zo’n herontwikkeling levert een prachtige upgrade voor de omgeving op!

Holkerhof Nijkerk Holkerhof Nijkerk Holkerhof Nijkerk Holkerhof Nijkerk