laden...

Supermarkten Genemuiden

Deze voormalige bedrijfslocatie in Genemuiden kreeg een compleet nieuwe bestemming met de komst van een aantal grote supermarkten. Een perfecte locatie voor de dagelijkse boodschappen!

 

Perfecte locatie

Deze voormalige bedrijfslocatie aan de Klaas Fuitestraat in Genemuiden is herontwikkeld tot een winkelbestemming voor grote supermarktenOp steenworp afstand van elkaar staan hier een full service supermarkt en een discountsupermarkt. Met de aanleg van een extra grote parkeergelegenheid is dit de perfecte locatie voor een winkelgebied waar mensen hun dagelijkse boodschappen kunnen doen.

Specifieke eisen winkelgebied

De ontwikkeling en realisatie van een supermarktlocatie vraagt om speciale kennis en expertise van de ontwikkelaar. Tijdens dit proces staat de klantvraag altijd centraal; wat is er nodig voor een optimaal winkelbezoek en welke mogelijkheden biedt deze locatie? Belangrijke punten zijn bijvoorbeeld: een snelle en eenvoudige bereikbaarheid, voldoende parkeerruimte en makkelijk laden en lossen. Al deze aspecten dragen bij aan een prettige winkelervaring.

Supermarkten Genemuiden Supermarkten Genemuiden Supermarkten Genemuiden Supermarkten Genemuiden