laden...

Kantoor en productielocatie Genemuiden

Een productielocatie op maat, met voldoende flexibiliteit voor de toekomst. Dat was de opdracht bij de ontwikkeling van deze kantoor- en productielocatie in Genemuiden. Een bijzondere opdracht, met als resultaat een gebouw dat aan de binnen- én buitenkant een hoogwaardige, degelijke en betrouwbare uitstraling heeft.

 

De juiste uitstraling

De uitstraling van deze kantoor- en productielocatie moest aansluiten bij de visie van de huidige gebruiker, maar eveneens voldoende flexibiliteit hebben voor de toekomst. Het pand heeft een bijzonder hoogwaardige kwaliteit en een luxe afwerkingsniveau van binnen en buiten. De strakke belijning aan de buitenkant weerspiegelt de filosofie van een modern bedrijf met karakter: hoogwaardig, degelijk en betrouwbaar.

Ontwikkeling en beheer

Deze ontwikkellocatie vormt een sprekend voorbeeld van een project waarin álle facetten aan de orde kwamen; ontwikkeling, bouwen en beheren. Dit project laat eveneens zien dat u niet zelf eigenaar van het pand hoeft te worden. Integendeel, u kunt vastgoed op maat laten ontwikkelen, terwijl Koraal Vastgoed het beheer verzorgt.  

Kantoor en productielocatie Genemuiden Kantoor en productielocatie Genemuiden Kantoor en productielocatie Genemuiden Kantoor en productielocatie Genemuiden