laden...

Nagtegael Beilen

Wonen midden in de natuur; tussen eeuwenoude bomen en met een weids uitzicht over de landerijen… En dat ook nog eens in een prachtige nieuwbouwwoning met alle luxe en comfort die daarbij hoort. Klinkt te mooi om waar te zijn? Welkom in Beilen!

 

Wonen tussen de bomen

Deze nieuwbouwwoningen in Beilen zijn gerealiseerd in een bestaande natuurlijke omgeving. De bomenstructuur tussen de landerijen is opgenomen in het architectonische plan en alle woningen zijn hier omheen gebouwd. Het resultaat? Wonen tussen de bomen! De bewoners van dit project wonen nu in een prachtige nieuwbouwwoning midden in een natuurlijke omgeving van honderden jaren oud. Aan goede voorzieningen en faciliteiten ook geen gebrek: het station en diverse winkels bevinden zich op korte afstand.

Woonwijk in jaren 30 stijl

Van naambordjes in emaille tot karakteristieke gevels, en van lantaarnpalen tot wandelpaden: alles in deze woonwijk is in jaren dertig stijl. Daarbij is geen detail overgeslagen. Deze unieke elementen zorgen voor een nieuwe wijk die naadloos aansluit bij de rest van de omgeving. Een unieke natuurlijke omgeving die al jarenlang bestaat, mét alle kwaliteit en comfort van een nieuwe woning.

Nagtegael Beilen Nagtegael Beilen Nagtegael Beilen Nagtegael Beilen