laden...

Winkels centrum Genemuiden

Van één supermarkt naar een winkelgebied met meerdere spelers; dat was de uitdaging in het centrum van Genemuiden. Deze nieuwe, geschakelde winkelunits zijn speciaal ontwikkeld om plaats te bieden aan winkelformules voor de dagelijkse boodschappen. Een aanvulling die zorgt voor een leefbaar centrum en een combinatie van run- en funshoppen pur sang.

 

Complete transformatie

Het winkelgebied in het centrum van Genemuiden is volledig getransformeerd. De voormalige supermarkt maakte plaats voor een verscheidenheid aan winkelformules voor de dagelijkse boodschappen. Dit resulteerde in een levendig winkelgebied waar niet alleen Genemuidenaren zelf hun dagelijkse boodschappen komen doen, maar ook winkelend publiek uit de omgeving!

Centrum levendig houden

Toen de supermarkt uit het centrum verdween was het een uitdaging om het centrum levendig te houden. Het moet een leefbare plek blijven waar mensen dagelijks naartoe gaan voor de boodschappen. Het huidige winkelgebied heeft dit allemaal. Door krachtige partijen met elkaar te verbinden en te zorgen voor optimale winkelbeleving is het centrum van Genemuiden levendiger dan ooit.

Winkels centrum Genemuiden Winkels centrum Genemuiden Winkels centrum Genemuiden Winkels centrum Genemuiden