laden...

De Biesvelden Genemuiden

Aan de spoelstraat in Genemuiden is een gevarieerd aanbod multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd. De ontwikkeling en realisatie van deze units verliep in drie verschillende fases. Het resultaat mag er zijn: een gebouw van hoogwaardig en duurzaam materiaal met een bijzonder en tijdloos karakter.

 

Brede doelgroep

Deze bedrijfsunits zijn gerealiseerd voor verschillende bedrijven. Om de doelgroep te vergroten zijn de bedrijfslocaties in verschillende maten ontwikkeld. Alle units zijn multifunctioneel en hebben een eigen ingang en een hoge overhead deur. De luxe units zijn aan de buitenkant smaakvol afgewerkt, met extra oog voor detail.

Duurzaamheid in verschillende vormen

Bij de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw maakt de ervaring en expertise van de ontwikkelaar het verschil. Het gebouw moet aan alle eisen van deze tijd voldoen en tegelijk aantrekkelijk zijn voor verschillende doelgroepen. Daarnaast moet het gebouw niet alleen geschikt zijn voor de huidige gebruikers, maar ook in de toekomst multifunctioneel inzetbaar zijn. Zo is de constructie van dit gebouw bijvoorbeeld zó ontworpen, dat het ook mogelijk is om verschillende units samen te voegen. Zo wordt het gebouw echt toekomstbestendig. Want échte duurzaamheid gaat verder dan alleen materiaalkeuze!

De Biesvelden Genemuiden De Biesvelden Genemuiden De Biesvelden Genemuiden De Biesvelden Genemuiden